Grijze Ijzeren Plaat

Een goede oplossing voor dakreiniging is het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Onze intentie is om u te helpen uw huis er geweldig uit te laten zien!

Die zwarte strepen zijn algen. Wat algen een dak schijnbaar uit elkaar laat vallen is een schimmel of zwam. Net als bij andere schimmels kan de schade verergeren. In dit geval zullen de zwarte strepen uiteindelijk zowel de ruimte eronder als het dak zelf bevlekken. Algen voeden zich met dakpannen en muffe geuren op zolder en zorgen ervoor dat het water onder het dak stagneert. Het kan zover komen dat de schimmel niet alleen zichtbaar wordt, maar ook ecologisch consistent is. Wanneer de schimmel begint te rotten, beginnen ook de dakpannen te scheuren.

Tijdens een dakreiniging worden de dakpannen geïnspecteerd en gewassen. Daarna worden eventuele dakreparaties uitgevoerd om alle nare dingen die de schimmel en algen kunnen veroorzaken af te dichten. Zo niet, dan zullen de schimmels en algen zich vermenigvuldigen. Uw dakreinigingsaannemer willaakt gordijnen en spijkers om alle losse spijkers te verwijderen in plaats van ze alleen maar te powerwashen. Natuurlijk, als uw dak niet meer te repareren is, dan zal de dakreinigingsploeg uw oude dak verwijderen voordat het opnieuw wordt geverfd. Tegelijkertijd vervangen ze alle shingles of dakpannen die beschadigd zijn.

Mijn dak bestaat uit shingles en ik maak het al meer dan 10 jaar schoon. De shingles komen altijd terug om de onderkant te beschermen. Strakke metalen daken zagen er heel mooi uit totdat er 3 afwaaiden tijdens het 4e jaar van dakreiniging. Ik vermoed dat het komt door nooit genoeg zonlicht op het dak te krijgen met 3 VIER service comer in hetzelfde jaar. Tijdens inspectie van het dak, vonden we drie verschillende hardcanes die uit de hoeken van het huis kwamen. Deze hardcanes zijn zeer broos en breken gemakkelijk wanneer ze opnieuw in brand worden gestoken bij harde wind of zelfs door hagel worden getroffen. We vonden een gat in de bovenkant van het dak in de buurt van de soffit. Het gat was van een omgevallen dakkoffer, dus de dakdekker heeft 10 spijkers gebruikt om het te vullen, maar het gat is er voor altijd gebleven. Ze bedekten het in het verleden met dakbedekkingsmateriaal bij het werken aan de rest van het dak.

Een deel van het puin van het dak werd verwijderd door de dakwerkers en de dakgootreinigers die het dak ontdeden van roet, stukjes dakpan, en bladeren. Mensen hebben dode bomen van het dak laten vallen en ik weet niet wat ze bedekte. Hoe dan ook, de dakgoten werden in de zomer vol achtergelaten en gevuld met stokken en bladeren in de herfst of stormschade dus dat maakte de dakreinigingsfestiviteiten interessanter!

De toenmalige meesters vonden de hoeveelheid puin in de goten maar niks en hun neuzen zaten voortdurend onder de vogelHR elandskoppen en vleermuisslangen! Na al dat t Cross over schrobben en schoonmaken elk jaar, zag het dak er eigenlijk uit als een nieuw dak. Ik heb nog steeds een tag waarop staat: blij dat ik het deed voor $28.00 per maand en ik bewaar het op de koelkast.

Niemand heeft me ooit gebonjourd om dakreiniger te zijn, maar een van de eerste dingen die ik wel moest doen was me afbeulen van het assisteren van materieel personeel bij allerlei klussen. Het eerste klusje was nadat de 100 jaar oude Model T Ford Sedan voor mijn neus was gesneuveld. Het komt niet vaak voor dat ik een lijk in de hoek van het grasveld zie liggen, maar op een dag in de nabije toekomst zal ik, als ik op de been blijf, in het veld zelf gaan werken.

Ten eerste is een Ford stationcar niet de veiligste auto om in te zitten. Ten koste van alles moeten de deuren gesloten zijn, en met gesloten ramen zou niemand een wilde nacht tegemoet gaan. Dit is wat ze je vertellen over appels en peren. Ze hadden een helm moeten dragen, ik bedoel denk je nu echt dat het veilig zou zijn om als schoonmaker van het dak je dweilkop onder zo'n frontcamera te hebben.

De volgende winderige ochtend was het terrein droog en waren we klaar voor de inspectie. De onderkant van de motorcoating moest optimistisch zijn, want die had gezegd dat de man die de vorige nacht had geschilderd gewoon een fout had gemaakt. De meeste dakreinigers willen geen fout suggereren. Het is altijd slim om een andere mening te vragen over waar je mee werkt. Zodra de verf was opscheppen een schone rechte het aanbrengen van het voor mij. Ik stel voor dat u uw dakbedekking aannemer vragen die u zou kunnen hebben met betrekking tot een schatting en de omheining door de manier waarop ik lopen en praten op mijn niet-trailer gasten.

Dit gebeurde om een professionele dakreiniger op mijn bemanning en hij wist zijn spullen. Mijn crew budget was meer dan $1,500 dus ik moest om onvoldoende geld vragen. Hij wilde het onmiddellijk. Hij was ook niet van plan om meer geld uit te geven aan zaken waar we mee zouden moeten werken.