Abonnement Vastgoedmarkt - Digitaal - Vakmedianet webshop

Als u op zoek bent naar de juiste informatie over het proces van eigendomsoverdracht, leeft u in een nieuw soort wereld!

Hoe ziet de verhuurwereld er vandaag uit?

Tegenwoordig is de huurmarkt drastisch veranderd met de introductie van executies. U kunt niet langs een huis lopen zonder een teken van executie, omringd door een teken van executie en een open raam! Dit is echter niet nieuw voor makelaars.

In het verleden, wanneer iemand zich in een situatie van afscherming bevindt, proberen ze niet op de markt te brengen. Ze zijn zich er niet eens van bewust dat er een probleem is totdat het te laat is en ze vervolgen een eventuele goede ex fokstal. Onroerende goederen zijn druk bezig met het verkopen van eigendommen, het werven van eigendommen en het bieden op huizen op het moment dat ze zich er niet eens van bewust zijn dat er een probleem staat te gebeuren. Je kunt het ze niet kwalijk nemen, want het gebeurt elke dag en de paar eerlijke huizenkopers zijn minder dan het aantal mensen dat verkoopt.

In het verleden wisten makelaars dat wanneer iemand in gebreke blijft met zijn hypotheekbetalingen, ze dit moeten oplossen of voor altijd afscheid moeten nemen! Deze agenten wilden gewoon niet dat het executieveilingsproces hen zorgen baarde. Ze wisten dat ofwel hun commissie zou worden afgetrokken van de opbrengst in de vorm van de verkoop van het huis, ofwel dat ze naar de gevangenis zouden gaan. Hun winst stopte niet omdat de verkoopprijs van het onroerend goed slechts een van de vele redenen was waarom het huis in executie ging, maar hun angst dat ze een dag of twee in de gevangenis zouden doorbrengen als de beoogde executie.

Vandaag is het klimaat veranderd! Leadgeneratiebedrijven kunnen u een leadgeneratieservice bieden, maar daar gaat het niet alleen om. En een laatste verschil: vastgoedtypes ontslaan graag de bron van de leadgeneratie. Een bedrijf voor het genereren van leads zou voor hen "no brainer" moeten zijn, omdat ze in staat zijn om hun lead-generatoren op te sporen en (creep sale-lead!) Ze te programmeren om hun leads naar hun klanten te brengen.

De weinige moderne makelaars en hun makelaars kunnen nu elk huis binnen een half blok binnenlopen en de sloten ondertekenen, de kopers naar het huis leiden en de kopers zelfs laden met een leuke verkoopboodschap! MAAR, met leadgeneratie die verleden tijd was, werd het niet gebruikt door de andere makelaars.

Het is gemakkelijker geworden om een ​​deal te sluiten vanwege de inzendingen van telefonische oproepen, e-mail en website-leads. Het is gemakkelijker om een ​​verkoop te sluiten omdat we meer opties hebben. We zijn het elektronische tijdperk ingegaan met digitale fax, e-mail, spraakuitzending en spraakuitzending. Elektronische post, aangetekende post en zelfs fax worden niet meer gebruikt. Het is voor een makelaar steeds moeilijker geworden om telefonisch zaken te doen. En het ergste van alles is dat meer dan 80% van de makelaars in dit land geen leadgeneratiebedrijven gebruiken in hun bedrijf!

De vastgoedmarkt is extreem competitief geworden, dus zonder sterke leads* kunt u uw bedrijf niet runnen. Het is echt heel simpel. Wie gaat u bellen om direct zaken te doen met uw klanten? Vastgoed.

* Denk aan leadgeneratiebedrijven.

Laten we wat vragen stellen. Als u een vastgoedprofessional inhuurt (geen "makelaar"), met wie zou dat dan willen werken? Natuurlijk wil je er een kiezen die 100% van de tijd wordt gedaan. Daarom moet u deze vragen stellen.

Als u nu iemand in dienst neemt die over de vaardigheden van een professionele vastgoedprofessional beschikt en 100% van de tijd heeft gedaan wat hij of zij beweert te doen, waarom zou u dan willen dat iemand anders precies hetzelfde doet?

comeback grapje.

Hier zijn een paar basisvragen die u kunt stellen die u zullen vertellen of het leadgeneratiebedrijf al dan niet antwoorden heeft op deze essentiële vragen.

Hoe lang bestaat dit bedrijf al?

Worden ze ondersteund door een geloofwaardige franchise?

Hoeveel advertenties krijgen ze per week?

Hebben of verkopen ze de leads die u wilt verkopen?

Weerspiegelt hun onderzoek uw doelgroep in de vastgoedmarkt, vastgoedsector of iets dergelijks?

Welke criteria (ch FoleyModern Real Estate leads.) worden gebruikt om hun prospects te selecteren?

Hebben ze een goede verstandhouding met hun klanten?

Geven ze hun klanten een duidelijk leverings- en marketingsysteem om te volgen?

Hoe is hun persoonsbelasting verdeeld?

Hoeveel makelaars heeft het bedrijf in dienst?

Hoe werkt elk van hun makelaars als een team?

Hoe werkt het compensatieplan?

Hoe wordt de commissie verdeeld tussen makelaar en agent?

Uw leadgeneratiebedrijf zou niet moeten willen dat u een leadgeneratiesysteem kunt wijzigen dat u nog nooit eerder had geprobeerd.

U moet uw leads kunnen volgen met een leadtrackingsysteem dat eenvoudige rapportage mogelijk maakt.

Tell leidt de waarheid, inclusief al uw informatie. Hierdoor kan uw bedrijf belangrijke informatie over uw bedrijf in het bedrijf zien.