Led bouwlamp

Wij zijn u graag van dienst met al uw wensen op het gebied van industriële verlichting, maar u dient zich ervan bewust te zijn dat het aantal armaturen dat nodig is om een gebouw te verlichten veel hoger is dan de verlichting van een woning binnen hetzelfde gebouw.

Wij kunnen u echter een oplossing op maat bieden, industriële verlichting op maat, waarvoor minimale kennis van elektronica nodig is en uiteraard een maximale doeltreffendheid.

Kits voor industriële verlichting kunnen een groot effect sorteren, maar aangezien LED-verlichting ingewikkeld is, moet u een specialist benaderen om ze voor u te installeren.

LED-armaturen gaan meer dan 30 jaar mee als ze goed worden onderhouden, dus bespaar niet op deze kosten door ze van tijd tot tijd te vervangen.

Er zijn vele vormen van LED industriële verlichting. LED-buizen zijn de meest voorkomende vorm, met een grote verscheidenheid aan armaturen en stijlen beschikbaar.

De meest voorkomende is de ijslolly lijm flessen die kunnen worden gesneden aan het einde, en de LED-buis lichtarmaturen zijn de meest kosteneffectieve voor veiligheidsverlichting behoeften en LED-buizen zijn de beste keuze voor het onderhoud redenen, omdat ze goedkoop kunnen worden verkregen.

Dimmers en rotors maken een groot deel uit van de markt voor LED industriële verlichting. Het is raadzaam niet te ver af te dwalen van waar het doel is, maar het type armatuur voor uw toepassing is belangrijk.

LED’s zijn verkrijgbaar in een reeks lichtsterktes die bijvoorbeeld worden aangegeven door de kempkousopties, alle van 1 tot 4 watt, hoewel de LED-verlichting kan worden teruggebracht tot een paar watt.

Deze lampen zijn, net als traditionele industriële verlichting, zeer geschikt voor verlichting voor algemene doeleinden, maar hebben net als traditionele verlichting hun eigen toepassingen. Er zijn ook zeer doeltreffende residentiële verlichtingsoplossingen en buitenverlichtingsoplossingen, die beide geschikt zijn voor commerciële toepassingen.

LED-licht is een schoon licht en is een uitstekende oplossing voor commerciële verlichtingsarmaturen. Er is ook een reeks milieuvriendelijke verlichtingsoplossingen voor thuis of zelfs voor uw bedrijfspand.

De belangrijkste toepassing voor residentiële verlichting is buiten het huis, het gebouw en het magazijn om beveiliging en veiligheid te bieden. In deze gevallen is er een brede waaier van opties beschikbaar, zowel voor beveiliging als voor traditionele verlichtingsoplossingen. Energie-efficiënte buisverlichting is gemakkelijk te installeren in kanalen van de zolder en de kelder om licht te verschaffen onder de dakrand, wat in combinatie met een inter Katrina aanpasbare verlichtingshoek licht kan verschaffen tot op elke hoogte of afstand. Het licht is niet alleen aanpasbaar, het is ook stijlvol! Bovendien zullen bedrijfspanden baat hebben bij tilt lyne influentialAVRery.

De lichtopbrengst moet gelijk zijn aan het dubbele van gloeilampen, of het dubbele van wat de dimmer levert, terwijl het gebruikte type armatuur van cruciaal belang is, niet alleen voor het uiterlijk maar ook voor de veiligheid.

U kunt een gewone buisverlichtingsarmatuur hebben, of gaan voor de nieuwste gepatenteerde LED-technologie die wordt aangedreven door een UV-afdekking, zodat u één lamp in het plafond kunt installeren, die echter compatibel moet zijn met fluorescentie-armaturen.

Iedereen wordt aangeraden weg te blijven van halogeenverlichting, omdat deze zeer inefficiënt is, vanwege de gassen die worden gevormd wanneer de elektrische stroom wordt opgewekt.

Als u uw LED-verlichting echt naar een hoger niveau wilt tillen, moet u dimbare verlichting gebruiken, of gespecialiseerde LED-verlichting die kan worden gedimd.

LED-verlichtingssystemen kunnen aan elkaar worden gekoppeld en hebben nauwkeurige regelingen voor gebeurtenisvariabelen, zoals temperatuur of tijd. De talrijke beschikbare opties voor verlichting zijn gericht op die toepassingen die een lange levensduur en kosteneffectieve oplossingen voor energie-efficiëntie vereisen. Het zijn slimme oplossingen, vooral voor industriële verlichting.

Lees meer:
noodverlichting
led panelen