Vastgoed video

 

Slimme huiseigenaren halen het meeste uit slimme huis technologieën. Ontwikkeld om een consistente hoge kwaliteit video en audio te zijn, is het commentaar van SOO Media gemaakt om een specifieke houding en vibe uit te stralen. Wij hebben een team van toegewijde videografen en productie crew van professionals die streven naar de hoogste kwaliteit van front en end productie. Uw volgende project zal gegarandeerd niet van deze wereld zijn! Buiten Vader Openbare toegang

Onze outdoor vaders worden geproduceerd door onze outdoor zonen Chris en Branden. Ze zijn allemaal toegewijd aan de kwaliteit van toekomstige video’s en inhoud en streven naar authenticiteit. Dit soort vaders vind je tegenwoordig niet meer op de American School of Film, vanwege de financiële druk op de traditionele filmproductie en misplaatste ideeën over wat historisch gezien eigenlijk heeft gewerkt. Rod en Chris hebben de handen ineen geslagen en maken op de natuur gebaseerde documentaire stijl video’s die werken op het hoogste niveau van professionaliteit. Hun net vele werden vermeld op plaatsen als The Guardian, Huffington Post, en TechCrunch als gevolg van hun unieke en consistente kwaliteit.

Mariner Vastgoedbedrijf

Wij zijn een privé-onderneming die gespecialiseerd is in onroerend goed en residentiële videoproductie. We zijn ook een zelf gefinancierde operatie, dus alles wat we verkopen gaat volledig naar de film en het bedrijf. Wij doen veel meer dan het publiceren van onroerend goed video’s, wij zorgen ook voor alle marketing en PR aspecten van uw succes. Als u geïnteresseerd bent in onroerend goed, willen we zeker met u praten.

Project Politiek ManhattanOffshore Onroerend Goed

Washington, District Of ColumbiaProject politics is de perfecte verzameling van onroerend goed montage video’s die een beetje meer flare zal toevoegen aan uw volgende onroerend goed persdag. Deze collectie bevat de mannen en vrouwen achter de schermen om u de 411 op POPS te geven. Van onderhandelingen tot het ondertekenen van contracten, van correspondentie tot rechtszittingen, Project Politics is een videocollectie over de geschiedenis van de vastgoedsector die u laat zien hoe een vastgoedtransactie eigenlijk verloopt. De dagen van een saaie transactie zijn voorbij — Project Politics neemt u mee naar plaatsen die u anders nooit zou zien! Nadruk op de heavy metal, onroerend goed stijl.

Ranch Motion Vastgoed Video

Ranch Motion onroerend goed video is het perfecte voorbeeld van een onroerend goed dat krijgt top van de lijn. Ramp Motion is gespecialiseerd in creatie carrières en regelmatig namen op extra onroerend goed professionals die afkomstig zijn uit enkele van de meest prestigieuze studio’s. Deze mensen komen van Madison Avenue, Beverly Hills, Vanity Fair, en… UPS.

 

Lees meer

Makelaar