Zwevend tv meubel

We hebben allemaal de grotere plasma televisies gezien die op muurbeugels zijn gemonteerd; deze worden muurbeugels genoemd omdat ze aan de muur zijn vastgeschroefd. Maar voor degenen onder ons met beperkte ruimte wat is de andere optie? Er is een zwevende tv meubel ontwikkeld, die de televisie in een wieg legt wanneer hij niet wordt gebruikt.

Traditioneel wanneer u een TV koopt zullen er instructies zijn over hoe deze te installeren. De instructies zullen de grootte, kleur en vorm van de TV natuurlijk suggereren. Eenmaal in uw huis (of waar u ook besluit), de volgende stadia omvat meestal het verkrijgen van de essentie voor de montage van de TV. Meestal is er hardware om de TV aan de muur te bevestigen, meestal in de vorm van montagebeugels en steunen. Wat zijn de verschillende montagemogelijkheden? De eerste factor is het aantal beugels te gebruiken. Voor vaste installaties is er een vast aantal gaten in de muur. belangrijk, gemiddelde temperaturen; dus uiteraard wilt u de gemiddelde temperaturen voor uw eigen klimaat meten en berekenen. De andere opties zijn variabele gaten, verstelbare muurbeugels, kantelbare muurbeugels, en scharnierende muurbeugels.

De zwevende bevestiging is een uniek alternatief voor de vaste muurbevestigingsbeugels. De zwevende bevestiging wordt met bouten aan de muur bevestigd, waardoor er ruimte vrijkomt onder de TV-kasten. De ruimte onder het kastje kan dan worden gebruikt om allerlei dingen in op te bergen; pas alleen op voor die oudere Marokkaanse banken, want die wil je er niet uit laten drijven! Wat de meeste mensen ook niet weten is dat je TV onder een bepaalde hoek moet worden gemonteerd. Als u montage plat de mount beugel was waarschijnlijk bevestigd aan de TV met behulp van kwart inch lag bouten. Als uw televisie meer dan twee pond weegt zal de bout minstens 3 duim lang moeten zijn. Als u paden naar onmogelijk wilt misschien gaan voor iets meer hoge rang roestvrij staal muur mounts. De muurbeugel moet worden gekanteld op een bepaalde graad. De kantelhoek is meestal tussen 10 – 20 graden. Zorg ervoor dat u de gebruiksaanwijzing van de beugels te lezen, omdat het zal bevatten verschillende boot maten voor verschillende soorten mounts.

Als je een vaste tv-beugel hebt, heb je in elk geval een bepaalde mate van kanteling van je tv. Hoe goed ziet je televisie eruit als hij onder een bepaalde hoek is gemonteerd? Waarschijnlijk is het eerste wat u zult weten of uw TV er beter uitziet onder de door u gekozen beugel, maar ik denk dat zelfs als u een volledig vlakke beugel uit een winkel haalt, u nog steeds een soort van kanteling nodig zult hebben om uw blik op het scherm beter te maken. Er is veel kunstwerk op de televisieschermen, hoe meer het kantelt hoe beter. De kanteling is dus een belangrijke factor die niet over het hoofd mag worden gezien.

Lees meer:
Hoogglans tv kast
Kledingkast