Industriële led verlichting

De meest efficiënte manier om tegenwoordig water en stroom te besparen is door over te schakelen op LED-verlichting. Ledverlichting bestaat uit een reeks lampjes die zijn ingekapseld in een plastic behuizing (vaak bevestigd met siliconen). De lampjes bevinden zich in de behuizing (case) van uw data-, elektronica- en kantoorapparatuur. De LED-lampjes werken door het opladen van een batterij wanneer ze ingeschakeld zijn, en verbruiken geen stroom wanneer ze aan staan. Onze producten bevatten geen schadelijke gassen, zodat ze in elke ruimte of in elk gebouw kunnen worden gebruikt. De LED-lampen zijn vrij gemakkelijk te hanteren en geven niet te veel warmte af, waardoor ze veel efficiënter zijn dan conventionele verlichting. Het gebruik van 75w LED in plaats van 100w gloeilamp (of 100w fluorescerend) licht is iets dat nu gebruikelijk is.

LED-lampen zijn ook goed opgenomen in de bestaande esthetiek rond een faciliteit, de lichten komen in verschillende kleuren en zolang ze correct zijn gemonteerd zullen ze niet klagen uw pand. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, het is ook niet erg aantrekkelijk voor een indringer, daarom zijn de materialen waarvan ze gemaakt zijn voornamelijk glas en metaal. Het is niet zo gemakkelijk als het klinkt om er een paar te breken en vuur te “stoken”.

Wanneer wordt besloten een LED-lamp te vervangen, zijn er een paar dingen om in gedachten te houden. Allereerst hebben LED lampen specificaties en codes van verlichting, die moeten voldoen aan therictives van verlichting op basis van de aansluitdoos die de printplaat is. Dus als de verlichting wordt vervangen dan zal het oude licht circuit moeten worden verwijderd of opnieuw bedraad en begonnen met de nieuwe LED-verlichting wanneer de nieuwe printplaat is vervaardigd. Om de oude lichtkring te vervangen door de nieuwe LED lichtkring moet het totale wattage hoger zijn dan de totale stroom van de lichtkring als men de lamp wil laten branden voor rond de LED circuit lamp. Het wattage moet minstens 50% hoger zijn dan de stroomsterkte, zo niet meer. Een veilige oplossing is om uw plaatselijke LED specialist te raadplegen om u de moeite te besparen om überhaupt hulp te krijgen. Zelfs als het totale wattage van de lamp de stroom met 50% overschrijdt, mag u niet meer dan 80% van de stroom gebruiken voor de bloeiperiode, wat betekent dat voor de eerste 2 kosten die helpen bij het lichtonderhoud dat een elektrische aansluiting kan worden gebouwd voor de LED-verlichting. Ten slotte past led-verlichting niet op daken, omdat de apparaten voor de led-lampen van glas zijn. Als uw gebied niet bevorderlijk en veilig overweegt, dan zouden de LEIDENE lichtbonussen concentratietijd kunnen rekken en moeilijkheden veroorzaken. De lampen moeten zonder bewaking aan de rotor onder de overloop of onder de cilinder in het plafond kunnen worden bevestigd. De draaiing van de lamp moet zo mogelijk naar boven gericht zijn.

Everyoneude richt zich op de vraag hoe geld kan worden bespaard bij de aanschaf van sfeerverlichtingsarmaturen. Maar als mensen zich houden aan de noodzaak om spaarlampen te kopen, kunnen zij niet alleen geld besparen op de eindgebruiker, maar ook op de ecologische kant en hopelijk op het milieu.