Schoonmaakbedrijf Dordrecht

Moderne reinigingstechnieken zijn in staat om vloeren en oppervlakken zoals tapijt, hardhout of tegels doeltreffend te verwijderen, zonder zich zorgen te maken over beschadiging of gezondheidsrisico’s.

Tapijten en vloerkleden- Tapijten en vloerkleden zijn aantrekkelijke elementen in de omgeving, en bieden dan ook veel van onze tijd om achter te vertoeven. Het is zeker een lokmiddel voor vuil en onzuiverheid, dus de reinheid van het tapijt is een hoge prioriteit. Moderne reinigingstechnieken zijn in staat om de vloer en het oppervlak van zaken als tapijt, hardhout of tegels effectief te verwijderen, zonder zich zorgen te maken over schade of gezondheidsrisico’s.

Tapijten en vloerkleden – Tapijten en vloerkleden bevatten vuil, zand en andere onzuiverheden die moeilijk te verwijderen zijn met traditionele reinigingsmethoden. Stofzuigen verwijdert vaste stoffen, natuurlijke reinigingsmethoden bestaan uit het proces van stofzuigen en vervolgens de toepassing van gespecialiseerde oplossingen voor vlekbehandeling, terwijl regelmatig wassen, indien nodig, 80% van het vuil verwijdert.

Veiligheids- en gezondheidsnormen

Bij traditionele reiniging worden chemicaliën gebruikt en wordt zorgvuldig gewassen om intrinsiek in slaap gevallen vuil te verwijderen, vlekken in vloerkleden of tapijten te verwijderen en de esthetiek en het houtwerk in de loop der tijd te behouden.

De laatste tijd is de natuur de andere methode geworden voor het verwijderen van vuil, viezigheid, vlekken en geuren uit tapijten, vloerkleden en linoleums. Natuurlijke reiniging wordt gedefinieerd als de beste methode om tapijten, vloerkleden en linoleum te ontvetten, vooral bij het opsluiten van problemen van geurloos specifiek hardhout dat moeilijker te herstellen kan zijn wanneer het op traditionele wijze wordt gedaan. Om deze redenen profiteren de klanten van een sterk bewerkte, getextureerde natuurlijke zeep die is ontwikkeld uit kalksteen, en vervolgens van een uniek natuurlijk afbreekbaar vehikel. Er worden absoluut geen synthetische chemicaliën gebruikt in dit unieke proces. De stappen die betrokken zijn bij de productie, verwerking, verpakking en verzending van deze specifieke natuurlijke reinigingsproducten zijn helaas veel minder dan die van conventionele reinigingsprocessen.

Kippen

Een andere doeltreffende natuurlijke reinigingstechniek is kippenzijde. Het proces van het schoonmaken van kippenzijde wordt uitgevoerd voordat de kippen worden gekookt. Oppervlakte-actieve stoffen worden met de kip gemengd, en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en biologische smeermiddelen worden op de kippenzijde aangebracht en aan de lucht laten drogen. Deze methode reinigt veel sneller dan de traditionele citroensapmethode, en zorgt er natuurlijk voor dat de kippen volledig uitgedroogd zijn. Het is vrij vrij van chemicaliën, en hoe droger de kippen worden gehouden, hoe minder ze zullen stinken en hoe minder bacteriën en bedwantsen er zullen zijn, dus het is duidelijk ook een heel gezonde manier om te doen!

Zo kan men bijvoorbeeld in bestelauto’s met onzuiverheden over muren, vloeren, meubels enz. spuiten. Schoonmaakbedrijven maken deze kleding schoon, zodat deze verborgen rondschuift. Maar geld is in deze tijden van economische crisis erg belangrijk, u kunt heel goedkoop veel vuil ophalen bij schoonmaakbedrijven, vooral bij een autowasstraat! Ze komen schoon en in elkaar geslagen.

Het is belangrijk om gebieden te identificeren die speciale aandacht nodig hebben. Het is bijvoorbeeld belangrijk om schimmel op te sporen. Als dat het geval is, kan het worden behandeld met een natuurlijk schoonmaakmiddel, dit zal de geuren verwijderen, de beoefenaars zullen misschien een masker willen dragen tijdens het schoonmaken, en zoveel mogelijk van de schimmel verwijderen. De piepkleine plekjes moeten met de hand worden afgestoft met een borstel, vooral de oppervlakken moeten worden afgestoft.

Meer natuurlijke reinigingsmethoden

Op dit moment krijgen groene schoonmaakproducten veel meer erkenning in de milieuvriendelijke schoonmaakwereld en er zijn vele andere manieren waarop schoonmaakdiensten proberen groen te gaan schoonmaken om geld te besparen en zowel milieuvriendelijk als financieel evenwichtig te zijn!

Lees meer:
Glazenwasser Dordrecht
Gevelbeplating