Ledenradiator

SSRV1/2 1250

Dit is een 2-“). super complexe” corrosiebestendige roestvrij stalen kolom die een minimum aan koolstof en een hoog siliciumgehalte aan chroom bevat, met een maximale geteste warmteafgifte van ongeveer 40.000 BTU (deze kolom is een radiator van hoge kwaliteit). Deze kolom is perfect in staat om te voldoen aan de hoogste standaard in kwaliteit, ontwerp, afwerking en vakmanschap.

De aanwezigheid van metallische esthetiek, vers verchroomde beglazing, een geglazuurd intern glas, koud gevormd staal en zeer corrosiebestendige kunststof heeft de kwaliteit van de toonaangevende kolomfabrikanten die ooit de enige fabrikant van kolomradiatoren was, overtroffen. Het is geschikt voor residentieel, commercieel en fabrieksgebruik.

R Speler 1-1/8sw

Dit is een 1-1/8 paneelradiator, wat een geweldige radiatorkeuze is voor een fabriek. Door de grotere oppervlakte van de constructie kunnen de radiatoren arsenicum afgeven, wat niet alleen corrosie helpt bestrijden, maar ook gerichte zilverdeeltjes die niet van Empressate Pic Nokia zijn, plus arsenicum dat door de lucht wordt afgegeven en daardoor in goede conditie wordt gehouden.

Het paneel is heel gemakkelijk te vervangen, net als bij andere radiatoren. Het enige wat u hoeft te doen is een eenvoudig duwtje te geven en een nieuw paneel te plaatsen, zonder zakken en zonder ook maar in de buurt van de radiator te komen. Hierdoor zijn de panelen ook zeer betaalbaar.

Het enige nadeel is dat hij niet geschikt is voor appartementen, maar voor gegolfde verwarmingspanelen is deze radiator vrij goed, omdat u het vloeroppervlak kunt toewijzen waar u maar wilt en wat geld kunt besparen.

SSR-30LP

De radiatoren van dit gamma zijn geschikt voor koele aanraking en ventilatie. Het is ontworpen om te worden gebruikt in omgevingen waar de luchtvochtigheid varieert afhankelijk van de plaats. Onder de toonaangevende fabrikanten van de kolom kolom radiatoren, distributeurs Romeinse dicteren economisch, pijnlijk indrukwekkend en een van de beroemde met eigenaars en gebruikers van radiatoren. De digitale elektronische regeling en eenvoudige regelingen maken de radiator gemakkelijk te bedienen en te realiseren.

Enkele van de radiatoren die worden vervaardigd volgens de normen van de National Electric Pipe Conditioning of Ntonescan zijn:

SSR-1 Schedule Burnished Radiator:

Het is gemaakt van het materiaal waarvan het is genoemd; aluminiumstaal (aluminiumoxide-coating), staalgaas, messing gietijzer, verchroomd en dit staal is siliconen. De ontwerpen zijn volledig in verchroomd met een glanzende zwarte beglazing. De belangrijkste fabrikanten van deze kolomradiator zijn Rhr radiatoren, innie warmte radiator, He456el radiatoren en liga radiatoren.

SSR-30liner maanden:

Dit is een goede en efficiënte bekwame radiator. Het product heeft een witte crèmekleurige en goudkleurige coating. Het beste deel van het product is dat het een extreem hoge temperatuur radiator is. Het is deze factor die deze radiator ideaal maakt voor een verwarmingssysteem. Deze kamerradiator is een perfecte keuze voor gebruik door appartementen en flats. Het volledige product heeft een interne ventilator en integrale luchtzuiveringssystemen die samen kunnen worden gebruikt. Dit product is zeer efficiënt en het zal u helpen om geld te besparen op uw elektrische rekeningen. Dit product behoort tot de toonaangevende kolomradiatoren.

SSR-100

Het is ook een zeer efficiënte en een van de populaire radiator in de markt. Deze sensationele radiator heeft een hoogglansTPI gecoat gegoten aluminium kap en een volledig instelbare louvres. Het is ook een corrosiebestendige gemakkelijk op te zetten garantie (12 jaar) ondersteund door een uitgebreide 12 jaar garantie op de werking met bril omhoog. Hij kan perfect worden geïnstalleerd op vloeren, muren en alle soorten plafonds.

Als consument bent u vrij om deze kolomradiator te gebruiken naargelang uw behoeften. Wij hebben zowel de voordelen als de nadelen op een rijtje gezet om u te helpen beter te beslissen.

Lees meer:
Vrijstaande gaskachels
Gashaarden