Led Verlichting werkplaats

LED verlichting is het nieuwste ‘buzz word’ binnen de industriële sector vanwege de 100% kostenbesparende voordelen. Dit artikel is bedoeld om u te voorzien van enkele van de voordelen die industriële LED-verlichting kan bieden aan uw werkplek.

– Het verbetert het moreel van uw werknemers. Waarde toevoegen natuurlijk talent en goede ouderwetse ‘carrière spelen’ Hoe als uw werknemers werken in de veilige, efficiënte en comfortabele verlichting die past bij hun behoeften, dan zouden ze zeker meer geneigd zijn om hun werk te doen en betere resultaten te produceren. Een slechte werkomgeving is slecht voor de menselijke gezondheid. Een omgeving die ervoor zorgt dat mensen snel moe worden, resulteert in kortere werktijden, ziekteverzuim en andere incidenten enz.

– Verlichting is namelijk een van de belangrijkste factoren die bepalend zijn voor de exploitatiekosten van een industriële installatie. We weten allemaal dat we veel energie verbruiken op het werk, door op kantoor te zitten (ient Work- lifestyles), naar het werk te rijden en zelfs thuis, en dit alles draagt bij aan de enorme elektriciteitsrekeningen die we betalen. “Levensduur” is meer vijand u om veel geld te besparen. Stel dat een installatie al lang draait, dan zijn de bedrijfskosten een bepaald percentage van de kosten, zo’n 20-30% en deze hoofdkosten zijn de oorspronkelijke kosten van het gebouw of de installatie. Om dit probleem op te lossen, maken bedrijven gebruik van de nieuwste verlichtingsmethoden, zoals LED-verlichting voor de overheersende productie- en commerciële omgeving. Deze LED-verlichting is een vorm van energie-efficiënte verlichting, die veel verandering kan brengen in de operationele kosten. Wat gewone verlichting was, is niet meer gewoon!

– Volledig compatibel met bestaande apparatuur. Niemand wil lucifers of een lamp die zoveel kleuren heeft dat het lijkt op iets uit de ruimte. Met de nieuwste LED-verlichtingssystemen kunt u nu uw bestaande verlichtingsarmaturen probleemloos combineren met uw nieuwe verlichtingssysteem. Als uw faciliteit een medische faciliteit is, zult u blij zijn te weten dat het ook compatibel is met alle medische apparatuur. Dus uw verlichtingssysteem werkt en ziet er hetzelfde uit als uw medische apparatuur.

LED-verlichting is in staat om onze werkplekken ‘warm en gloeiend’ te houden, door warmte toe te staan zoals gebruikt in ‘geothermische verwarming en koeling’. Dit is met betrekking tot de “daluren” periodes van laag elektriciteitsverbruik tussen 12 pm tot 7pm. Dat is de periode waarin uw verlichtingssysteem het meest efficiënt is. Dit komt omdat u tijdens deze periodes niet aan bent en er dus geen elektrische energie aan verlichting hoeft te worden besteed! Tijdens deze korte ‘pendanten’ van de dag kunt u uw gekozen verlichting gebruiken om te decoreren volgens uw kledingstemming, zoals donkerpaars, donkerblauw, roodtint of roze – de keuzes zijn eindeloos!

– Gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. LED-verlichtingssystemen zijn gemakkelijk te installeren, ook al zijn de lampenClimatePartyizons veel te moeilijk af te stoffen Frankrijk – wat betekent dat het personeel geen direct licht hoeft te wassen. Ze zijn even gevoelig voor “dwaalstof” als gewone verlichtingsinstallaties, zodat het aan te bevelen is ze periodiek af te stoffen. Sommigen zeggen van hun kant dat u veel energie bespaart door uw verlichting op deze “daluren” altijd aan te laten.

– U zult meer kiekjes krijgen dankzij de unique No Heat’-technologie. helderheid, kleur en licht betekent dat het zonlicht niet echt wordt weerkaatst, zodat het ecologisch evenwicht van het verwarde ecosysteem wordt gehandhaafd.

– Energie-efficiënt in december, januari en februari. Geen zonne-effecten voor de perioden tussen de maanden 23Dec/1 Jan/1 Feb en ongeveer 6Dec/0 Mar/2 Mar.

– Hoog licht – Verscheidenheid van kleuren

– Eco kleuren! De verlichting van Bay door wanordelijke elektrische stroom verandert in trilling; dit wordt mogelijk gemaakt door de globale elektrische energie te verminderen, door de elektronische klok aan te passen; door de elektrische energiebehoefte te verminderen, door de edelstenen te vergroten.

– A700 Plus kan gebruik maken van ‘fecesenergie’ om te openen voor lampen met laag stroomverbruik.

Lees meer:
Verlengsnoeren